Workshop: Lead-Generator

Om een onderneming te laten groeien is acquisitie essentieel. Acquisitie gaat veel makkelijker als je de juiste mensen kent, die jou in contact kunnen brengen met jouw leads. Om deze reden biedt StartUp Meierijstad de Lead Generation-sessies aan, waarin het doel is om zoveel mogelijk leads te bereiken.

De startende ondernemer die hieraan deelneemt stelt vooraf een lijst met potentiële leads op. Dit moet een specifieke lijst zijn met namen en eventueel bedrijf. Vervolgens pitcht de startende ondernemer zijn onderneming en kan de sessie beginnen. Tijdens de sessie wordt de lijst doorgelopen met alle aanwezigen. Als er op de lijst een naam staat van iemand die een connectie is van iemand uit het publiek, brengt diegene de ondernemer daarmee in contact. De leads op de lijst worden een voor een langsgelopen, en er zal niet naar de volgende lead worden overgegaan totdat de vorige is geregeld. Het idee is dat de ondernemer die zoekt naar leads, het de gasten zo gemakkelijk mogelijk maakt om ze in contact te brengen met mensen. Dit kan bijvoorbeeld doordat er al een warme acquisitie-brief is opgesteld die direct kan worden doorgemaild naar de lead.

Het organiseren van deze sessie vergt wat initiatief van degene die vraagt om leads. Deze startende ondernemer moet het aantrekkelijk maken om deel te nemen aan het evenement en moet dit ook, in samenwerking met StartUp, volop promoten. De gasten komen immers om diegene te helpen.

De sessie wordt begeleid door Michel Vorstenbosch van Verblinker en Arent van Dijk van StartUp Meierijstad.

Datum

sep 12 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:00

Labels

Workshops

Locatie

StartUp Meierijstad
Rembrandtlaan 70, 5461 GH, Veghel | 2e verdieping
Website
https://www.startupmeierijstad.nl/
Categorie
Michel Vorstenbosch | Verblinker

Organisator

Michel Vorstenbosch | Verblinker
Telefoon
06-33031547
Email
michel@verblinker.nl
Website
http://www.verblinker.nl
QR code

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant