Werkplek


Bij StartUp Meierijstad kun je ook een werkplek huren. Met snel internet en goeie koffie. In een inspirerende omgeving. Gewoon een fijne plek om te werken. Met een groot bureau, fijne stoel en prima aansluitingen. Een prima plek waar je (bewezen) harder groeit dan vanuit een werkplek thuis. Je mede-ondernemers voelen snel als collega’s. Je werkt er wanneer jij wilt. En je trekt de deur weer dicht als je er klaar mee bent. Naast je bureau kun je er ook nog eens gebruiken maken van vergaderruimtes, spreekkamers en een conferentieruimte voor presentaties. Hoe handig!

 

Voordelen

 • StartUp ondernemers groeien harder dan thuiswerkers
 • Je huurt een fijne werkplek met beeldscherm
 • Er is natuurlijk wifi en goeie koffie
 • Elke week zijn er experts (partners) aanwezig om jouw vragen te beantwoorden:

  partners

 • Je kunt spreekkamers en een conferentieruimte (tot 30 personen) reserveren
 • Er worden veel goede bijeenkomsten, presentaties of events georganiseerd waar je aan deel kunt nemen:

  agenda

   

   

   

Wil je een spreekkamer of de presentatieruimte gebruiken? Reserveer hem hier.

Reserveer een ruimte binnen StartUp Meierijstad

 

Kosten

Een werkplek huren bij StartUp Meierijstad is super aantrekkelijk! Voor weinig geld en professionele werkplek. Dat vind je elders niet. Je kunt een contract afsluiten voor 1 dagdeel per week. Of je wordt fulltime huurder. Net wat jij wilt.

One Day         

Two Day

Fulltime huurder

 

Ondernemers

De ondernemers die hier een werkplek huren zijn ook startend. Of ze zijn ook zzp’er of een kleine mkb’er. Ze zijn werkzaam in diverse branches. Wat ze met elkaar overeenkomen? Vakidioten en dol op hun werk. We stellen ze graag aan je voor: