StartUp Meierijstad; een ijzersterk concept. Voor starters, zzp’ers en kleine mkb’ers. En dat niet alleen, ook gevestigde bedrijven haken graag aan. Want StartUp Meierijstad is robuust en bewezen succesvol.

 

VRIEND van StartUp Meierijstad
Ondernemers worden vrienden van ondernemers uit de Gemeente Meierijstad! Je helpt daarmee startende ondernemers en zzp’ers uit de gemeente Meierijstad op weg naar succesvol ondernemerschap. Het starten van een bedrijf is nog steeds populair. Een goede voorbereiding en juiste motivatie is vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Het is algemeen bekend dat startende ondernemers met begeleiding een grotere kans op overleven hebben dan starters die dit op eigen kracht doen. Daarom biedt StartUp Meierijstad maximale ondersteuning en begeleiding laagdrempelig aan. Met jouw bijdrage als VRIEND maak je het mogelijk dat wij ons in kunnen blijven zetten om beginnende ondernemers en zzp’ers tegen een betaalbaar tarief te laten groeien met hun bedrijf. Als VRIEND van StartUp Meierijstad ontvang je een uitnodiging voor de jaarlijkse zomer barbecue en ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat gebeurt er met jouw bijdrage?
Ondernemers en zzp’ers uit de gemeente Meierijstad kunnen deelnemen aan een groeiprogramma. Ook worden er maandelijks spraakmakende en inspirerende evenementen en workshops georganiseerd. Deze workshops kunnen bovendien bijgewoond worden door ondernemers die lid zijn van een ondernemersvereniging in Meierijstad.

Samenwerking:
StartUp Meierijstad wil graag met ondernemers samenwerken, omdat ze bij elkaar passen. Deelname betekent een bijdrage leveren aan het startup ecosysteem van Meierijstad en bedrijven geven invulling aan maatschappelijk ondernemerschap. Daarin kunnen StartUp Meierijstad en ondernemers uit Meierijstad elkaar vinden, niet alleen als geldverstrekker en -ontvanger, maar vooral als vrienden!

VRIENDEN UITGELICHT

Rabobank