De partners


Bij StartUp Meierijstad is het hip & happening. En dat niet alleen. Ook inhoudelijk is StartUp Meierijstad een robuust en bewezen concept. Niet voor niets staan partners uit het bedrijfsleven en (semi)overheid in de rij. Zij delen hun kennis en kunde met deze community door middel van groepspresentaties, spreekuren en een-op-een-sessies. Alle disciplines die raakvlakken hebben met het ondernemen worden door die partners gedekt. 

Startende ondernemers die begeleid worden, hebben een grotere kans op overleven dan starters die het op eigen kracht doen. StartUp Meierijstad biedt die begeleiding. Met een bewezen groeiprogramma, workshops en een stimulerende werkomgeving.

Ben jij een gevestigde ondernemer?
Dan is partner worden van StartUp Meierijstad een mooie optie. Want samen investeren in ondernemerschap levert voor iedereen voordelen op. En ook gevestigde ondernemers zijn gebaat bij een goed ondernemersklimaat in Meierijstad. Het enthousiasme en de frisse blik waarmee een startende ondernemer naar jouw bedrijf kijkt, blijkt vaak heel waardevol. En precies daarom worden steeds meer ondernemers partner van StartUp Meierijstad! Met een bijdrage van €250 (excl. btw) per jaar kun je al aansluiten als partner. 

Waardevolle faciliteiten!
StartUp Meierijstad biedt je veel faciliteiten om de startende ondernemers te ontmoeten. En als partner kun je ook gebruikmaken van de flexplekken. StartUp Meierijstad neemt hun partners mee in de promotie (website, Facebook, LinkedIn, Instagram en nieuwsbrieven). Op de website van StartUp Meierijstad krijgt je als partner een eigen profielpagina. En als partner mag je, passend bij de doelstellingen van StartUp Meierijstad, evenementen organiseren. Hiervoor kun je andere partners en ondernemers vanuit StartUp Meierijstad uitnodigen. Ook kun je jezelf als partner beschikbaar stellen voor spreekuren: een uur waarop je met een startende ondernemer in gesprek kunt.

Wil je ook partner worden?
Neem contact op met Arent van Dijk: info@startupmeierijstad.nl of 06 - 53 75 04 89.