De partners


StartUp Meierijstad; een ijzersterk concept. Voor starters, zzp’ers en kleine mkb’ers. En dat niet alleen, ook gevestigde bedrijven haken graag aan. Want StartUp Meierijstad is robuust en bewezen succesvol. Niet voor niets staan partners uit het bedrijfsleven en (semi) overheid in de rij. Kennis en kunde delen met dit netwerk, door groepspresentaties, spreekuren en een-op-een-sessies. Top!

 

Waardevolle wisselwerking

Als partner investeer je natuurlijk graag in een goed ondernemersklimaat in Meierijstad. Want daar heb je zelf ook baat bij. En het enthousiasme en de frisse blik waarmee starters en kleine bedrijven naar jouw onderneming kijken? Dat blijkt erg waardevol. Een mooie wisselwerking dus! En precies daarom worden steeds meer ondernemers partner van StartUp Meierijstad. Jij ook? Met een bijdrage van €250 (excl. btw) per jaar kun je al aansluiten als partner. 

 

Fijne faciliteiten

Als partner kun je óók gebruikmaken van de flexplekken. En van de spreekkamers en presentatieruimte. Daarnaast neemt StartUp Meierijstad jou als partner mee in de promotie op LinkedIn, Instagram en via nieuwsbrieven. Op de website van StartUp Meierijstad krijg je als partner een eigen profielpagina. En als partner mag je, passend bij de doelstellingen van StartUp Meierijstad, evenementen organiseren. Hiervoor kun je andere partners en ondernemers vanuit StartUp Meierijstad uitnodigen. Ook kun je jezelf als partner beschikbaar stellen voor spreekuren: een uur waarop je met een startende ondernemer in gesprek kunt. Je brengt zo je kennis en kunde in. En haalt er vaak goede input en potentieel nieuwe klanten op. Win-win.

 

Wil je een spreekkamer of de presentatieruimte gebruiken?

Reserveer hem hier.

Hier het blokje met link reserveren toevoegen.

 

Wil je ook partner worden?

Neem dan contact op met Arent van Dijk: info@startupmeierijstad.nl of 06 - 53 75 04 89.d