Jouw marketing & communicatie afdeling – zodat jij kunt doen waar jij blij van wordt!

Allround Marketing & Communicatie ondersteuning voor de creatieve industrie

Van strategie tot unieke merkidentiteiten, en van social media marketing tot diverse adverteermogelijkheden: marketing & communicatie bestrijkt een breed spectrum aan vakgebieden en specialisten. Elke organisatie vraagt om een andere -op maat gemaakte- aanpak. Begrijpelijk, dat je niet weet waar je moet beginnen. NUF is een allround marketing & communicatie specialist die adviseert over de beste aanpak voor jouw organisatie, en deze uitvoert.

Why NUF? Why not? 

De kracht van NUF ligt in de combinatie van strategische planning en uitvoering. NUF is daardoor in staat om vrijwel ieder marketing- en communicatieproject zelfstandig aan te pakken.

Het gezicht achter NUF

Nadat ik mijn HBO-opleiding ‘Communicatie Management’ succesvol had afgerond, startte ik (Dominique) mijn loopbaan in 2014. De volgende bijna tien jaar vervulde ik diverse functies binnen de marketing en communicatie branche. Van marketing projectmanager tot content marketeer en van PR specialist tot online marketeer.

Mijn reislust leidde me naar het buitenland, waar ik 2,5 jaar heb gewoond en gewerkt.  Wat mijn kijk op het leven en mijn werk heeft verruimd. Het gaf me een schat aan (levens)ervaring en een wereldwijde mindset.

Terug in Nederland leidde ik de marketing- en communicatieafdeling van één van de grootste festivalorganisatoren van Nederland met meer dan 100 festivals per jaar. De rol ‘Head of Marketing’ stelde me in staat om mijn leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Twee jaar geleden heb ik de stap gezet om als zelfstandige te beginnen. Naast mijn professionele leven ben ik altijd een liefhebber geweest van de creatieve industrie. Mijn achtergrond in fashion design, geïnspireerd door mijn passie voor mode, de kunstzinnige invloed van mijn oma, en mijn liefde voor schrijven, zowel in mijn werk als privé, dragen bij aan de keuze om enkel en alleen voor/binnen de creatieve industrie te werken.

Dominique Versteegen

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Dominique Versteegen

E-MAILADRES

dominique@nufmarketing.nl

TELEFOONNUMMER

06 - 30 72 88 49