Mijn naam is Mariëlle Verwegen en met mijn onderneming MV Business support 4 You bied ik ondernemers zakelijke ondersteuning aan als Virtual Assistant (VA).

Mijn passie
Mijn passie is mensen helpen om hen efficiënter te laten werken. Als VA is het mijn missie om te zorgen dat jij, als ambitieuze en gepassioneerde ondernemer, je vooral bezig kan houden met jouw corebusiness. Ik zorg ervoor dat ik alle werkzaamheden, waar jij niet aan toekomt of die tijdrovend voor jou zijn, van jou overneem. Ik ben een echte ‘orde in de chaos schepper’ en ik ben ervan overtuigd dat jij slimmer en efficiënter kan werken als jij mij inhuurt om jouw nevenactiviteiten te laten uitvoeren. Ik geloof dat jij hierdoor meer tijd overhoudt om echt te kunnen doen waar je goed in bent, focus te houden en te groeien als bedrijf, maar er ook een betere werk-privébalans op na houdt.

Structuur & efficiëntie

  • Wil jij groeien als ondernemer en houd je jezelf teveel bezig met randzaken?
  • Ben jij druk en wil jij alleen doen waar je goed in bent?
  • Zoek jij een sparringpartner die met jou en jouw bedrijf meedenkt?

Als VA kan ik jou ondersteunen bij het aanbrengen van structuur in jouw onderneming en jou helpen slimmer en efficiënter te laten werken. Ik kan de schakel zijn tussen jou en jouw klanten en ik zorg ervoor dat ik een aantal ballen voor je hoog blijf houden. Ik zet net dat ene stapje extra voor mijn klanten waardoor jij en jouw werknemers met zorg behandeld worden. Hierdoor kun jij snel en professioneel schakelen binnen jouw eigen onderneming.

Werkzaamheden
Denk jij nu: ik ben druk en wil hulp, maar ik twijfel over de taken die ik eventueel kan uitbesteden. Maak dan eens een lijstje van de werkzaamheden die regelmatig terugkomen, tijdrovend zijn en veel energie kosten. Grote kans dat ik deze werkzaamheden leuk vind en deze op een slimme en efficiënte manier voor jou kan uitvoeren.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden, neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat we onder het genot van een kop koffie eens kunnen kijken wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Marielle Verwegen

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Mariëlle Verwegen

E-MAILADRES

info@marielleverwegen.nl

TELEFOONNUMMER

06 - 11 00 61 57