Ik ben Connie Smits en ik help bedrijven en organisaties visueel goed zichtbaar te zijn voor hun (potentiële) klanten. Ik ontwerp logo’s en huisstijlen die naadloos aansluiten bij de kernwaarden van het bedrijf én die ook hun klanten aanspreken. Een huisstijl is de basis van de identiteit van een bedrijf en van daaruit ontwerp ik allerlei offline en online communicatiemiddelen. Denk aan (interactieve) jaarverslagen, boeken, brochures, websites, belettering van een pand… Alles waarmee het bedrijf extern, en intern, visueel communiceert.

’Spelen’
Het allerleukste vind ik om met een leeg vel te beginnen en te ‘spelen’ met vormen, letters en kleuren. Uiteindelijk komen al deze ingrediënten samen in een logo en huisstijl die passen bij waar de klant of onderneming voor staat. Ik geniet van de reis die ik met mijn klanten maak: van het allereerste gesprek, concept en schetsontwerp tot en met de uitvoering ervan. En de trots bij de klant en mij als dat allemaal gelukt is.

Samenwerken
Ik ontwerp en begeleid (huisstijl)projecten van a tot z, maar ik heb wel andere professionals nodig voor de productie van communicatiemiddelen. Ik werk veel samen met ervaren tekstschrijvers, fotografen en webbouwers. Ook leg ik graag verbindingen tussen ondernemers die elkaar nog niet kennen, maar wel van betekenis voor elkaar kunnen zijn. Dat maakt mijn werk zo leuk en veelzijdig.

Quick huisstijlscan
Om snel inzichtelijk te maken of de huisstijl van een onderneming nog matcht bij de identiteit van hun bedrijf, heb ik een gratis quickscan ontwikkeld. Op locatie geef ik advies over mogelijke huisstijlverbeteringen.

Leuk om je te ontmoeten.
App of bel me gerust als je wilt sparren of een vraag hebt.

Connie Smits

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Connie Smits

E-MAILADRES

info@conniesmitsgrafischontwerp.nl

TELEFOONNUMMER

06 - 12 22 14 58