Secretarieel Online Support

“Drijf je in een zee van taken? Deze Secretarieel Online Sidekick is er om jouw backoffice te ontzorgen!”

Wist je dat steeds meer eenpitters en ondernemers voor een Virtual Assistant kiezen? Eén iemand voor precies die werkzaamheden die jou belemmeren om te ondernemen.

Ik ben Yolanda van Megen. Ik heb mijn Secretarieel Online Support op afstand. Vanuit deze zelfstandige en locatie onafhankelijke situatie kan ik jouw online regeltante, structuurmachine & creatieve geest zijn! 

Of het nu gaat om het beheer van een overvolle agenda, het aanbrengen van structuur in je organisatie, e-mails beantwoorden, je website bijhouden, afspraken maken, zorgen dat je klanten de juiste informatie ontvangen, ordenen van dossiers, noem maar op. Veel randzaken die niet zozeer jouw focus hebben, maar waar mijn  sneller van gaat kloppen!

Ik kan jou ondersteunen op de momenten wanneer jij mij nodig hebt. Lekker flexibel dus!

Dat kan de ene week opgeteld een uurtje zijn, de andere week misschien 3 en de week daarop heb je me helemaal niet nodig. Prima.

Dat is dé kracht van een Virtual Assistant: het is maatwerk. Altijd! Je zult zien dat het jou een stuk rust brengt. En die jou weer tijd geeft om je te richten op de dingen waar jij goed in bent en die jij leuk vindt!

Het is heel simpel: met een Virtual Assistant werk je als ondernemer fijner én effectiever. Punt.

Pas ik als VA ook bij jou?

Er is maar één manier om daar achter te komen: probeer het eens.

Je zult niet de eerste zijn die straks zegt: ‘Dit had ik veel eerder moeten doen!’

Dus …

… zullen we in ieder geval alvast eens bellen?

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Yolanda van Megen

E-MAILADRES

mail@chicacreativa.nl

TELEFOONNUMMER

06-22 44 88 75