Jouw Social Studio

Workshop: Help, ik moet op LinkedIn. En nu?

Help, ik moet op LinkedIn. En nu?

Heb je ooit gedacht: “Help, ik moet op LinkedIn. En nu?” Dan is dit jouw kans! Sluit aan bij deze interactieve workshop en zet jouw (online) netwerk in voor zakelijk succes.

De workshop wordt gegeven door Ruud van de Pol & Lieke van Casteren van Jouw Social Studio. Deze workshop is speciaal bedacht voor zelfstandig ondernemers en professionals die het lastig vinden om effectief content te delen op LinkedIn en daarmee hun zakelijk succes te vergroten.

In een wereld waarin online zichtbaarheid noodzakelijk is, kunnen veel mensen zich overweldigd voelen door alle mogelijkheden en uitdagingen van social media. Dat geldt ook voor LinkedIn. Wat voor soort berichten kun je er delen? Zijn er tips voor een goed profiel? Post je nu juist via je zakelijke of je persoonlijke pagina? Tijdens deze interactieve sessie zullen we je stapsgewijs begeleiden om deze vragen te beantwoorden, jouw eigen stem te vinden en die te vertalen in goede content.

Ruud en Lieke delen waardevolle inzichten en strategieën om passende content te creëren die jouw zakelijke doelstellingen ondersteunt. Je leert hoe je authentieke verhalen kunt vertellen, waardevolle kennis kunt delen en betrokkenheid van je doelgroep kunt vergroten.

Daarnaast geven ze praktische tips om de algoritmen van LinkedIn in jouw voordeel te gebruiken en een groter bereik te krijgen. Bovendien zullen ze uitleggen hoe je waardevolle connecties opbouwt en jouw online community voor je kan laten werken.

Na deze workshop voel je je zelfverzekerd genoeg om jouw LinkedIn-profiel om te zetten tot een tool die jouw zakelijk succes vergroot. Meld je aan en ontdek hoe je via LinkedIn je bedrijf kunt laten groeien.

Lieke van Casteren & Ruud v.d. Pol | Jouw Social Studio

Datum

sep 26 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:00

Labels

Workshops

Locatie

Neovito BV
Eversestraat 11, 5491 SR Sint Oedenrode
Categorie
Lieke & Ruud | Jouw Social Studio

Organisator

Lieke & Ruud | Jouw Social Studio
Telefoon
06-52658812 & 06-24809565
Email
info@jouwsocialstudio.nl
Website
http://www.jouwsocialstudio.nl
QR code
Ga naar de bovenkant