Workshop: Doelen & Prioriteiten stellen

2024 Smashen met jouw doelen en prioriteiten

We worden allemaal elke dag bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, hebben een hoop ideeën en wensen voor ons bedrijf. Maar hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat werken, je voornamelijk richt op dat wat jou en je bedrijf echt verder gaat helpen? Want als ondernemer heb je geen baas die je vertelt wat je moet bereiken en hoe snel.

Tijdens deze workshop leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen. Hoe kun je, wat je misschien al vaag in je hoofd hebt zitten, vertalen naar concrete doelen? Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor 2024 plant zodat je voldoende “aan” je zaak werkt en niet er “in”. Deze workshop is zowel geschikt voor net startende ondernemers als diegenen die al langer een eigen bedrijf hebben. En er is meer dan voldoende tijd en ruimte voor jouw vragen.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Up Meierijstad. Dit coachings- en adviesbureau is 3x verkozen tot beste van Nederland voor het MKB. Lizanne is al 13 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet hoe je je ondernemerschap goed inricht! Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel verschillende provincies, als de rijksoverheid, om met 50-100% subsidie​​adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken.

Datum

jan 23 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:30

Labels

Workshops

Locatie

StartUp Meierijstad
Rembrandtlaan 70, 5461 GH, Veghel | 2e verdieping
Website
https://www.startupmeierijstad.nl/
Categorie
Lizanne Jacobs | Brilliant Work

Organisator

Lizanne Jacobs | Brilliant Work
Telefoon
06-21371669
Email
lizanne@brilliantworks.nl
Website
https://brilliantwork.nl
QR code
Ga naar de bovenkant