Pitch Queen StartUp Meierijstad

PITCH QUEEN 2023

Pitch Queen
Als ondernemer kun je niet zonder een sterke pitch. Je moet een overtuigend verhaal kunnen vertellen over je bedrijf (en jezelf). Op het moment dat je tegenover een potentiële opdrachtgever zit of gewoon onverwacht, bijvoorbeeld tijdens een netwerkmoment. Heb je nog geen pitch? Of denk je dat jouw pitch nog wel wat scherper kan? Kom dan op woensdag 6 september naar de training pitchen door Pitch Queen Nathalie Mangelaars. Zij geeft de training speciaal voor StartUp Meierijstad en hier krijg je op een laagdrempelige manier handvatten om aan de slag te gaan met je pitch.

Over Nathalie Mangelaars:
Nathalie Mangelaars krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen: Hét event waar gestreden wordt om de titel “Beste pitcher van Nederland”. Meer weten? www.pitchqueen.nl

Programma
Locatie:                                    ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel
Datum:                                     Woensdag 6 september
Ontvangst:                               19.00 – 19.30 uur
Pitch training:                         19.30 – 21.00 uur
Netwerkborrel:                       21.00 – 22.00 uur
Afsluiting:                                22.00 uur
Kosten:                                     €10 p.p. (deze prijs is inclusief de netwerkborrel)

De avond is toegankelijk voor leden van StartUp Meierijstad, leden van de Ondernemersverenigingen Ondernemend Veghel, Ondernemend Sint Oedenrode, Ondernemersnetwerk Schijndel en EBK. Deze avond wordt aangeboden door StartUp Meierijstad, powered by POM, Gemeente Meierijstad & Rabobank.

Datum

sep 06 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00

Labels

Evenementen

Locatie

't Spectrum Schijndel
Steeg 9, Schijndel
Categorie
QR code
Ga naar de bovenkant