Maddy Goossens

College Tour 2024

College Tour

Geïnspireerd door het bekende tv-programma, organiseert StartUp Meierijstad Voor de derde keer een College Tour. Hierbij wordt een ervaren ondernemer uit Meierijstad geïnterviewd door een presentator. De ervaren ondernemer krijgt bij dit evenement vragen over ambities, de stappen tot succes en het ontwikkelen van product ideeën, maar ook over werk-privébalans en persoonlijkheid. Ook vragen uit het publiek zullen beantwoord worden!

De derde College Tour van StartUp Meierijstad wordt verzorgd door Arthur Frieser, niet alleen een ervaren ondernemer uit Meierijstad, maar tevens een zeer ervaren spreekstalmeester en interviewer. Hij gaat in gesprek met Maddy Goossens, voormalig eigenaar van Goossens Wonen en Slapen – een bijzondere ondernemer, die het familiebedrijf nog altijd een warm hart toedraagt. Zijn levensverhaal is niet alleen opmerkelijk, maar ook inspirerend. Een interessante en leerzame avond die je niet mag missen!

Maddy Goossens

Hij stapte op 18-jarige leeftijd het familiebedrijf in en bouwde Goossens Wonen en Slapen uit van een bedrijf met 4 man personeel tot ruim 800 man personeel toen hij in 2008 besloot het familiebedrijf te verlaten. Een ondernemer die alles gezien heeft en nog iedere dag vol plezier ondernemer is. Ondernemend wijs geworden door zijn betrokkenheid bij successen en faillissementen. Volgens Maddy wordt ondernemerschap vaak ten onrechte gekoppeld aan briljante ideeën. Het gaat altijd over de mens en over verbinding maken. Dat is de kunst van ondernemen. Maddy heeft door het investeren en coachen van bedrijven in zeer verschillende branches en fases veel geleerd over het ondernemerschap. Wil jij weten wat volgens Maddy de magic mix van een succesvolle onderneming is? Meld je dan nu aan voor de college tour!

Je bent van harte welkom om dit event bij te wonen. Na de College Tour is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten over dit event. Schrijf je snel in!

Datum

mrt 21 2024
Verlopen!

Tijd

17:00 - 19:00

Labels

Evenementen

Locatie

StartUp Meierijstad
Rembrandtlaan 70, 5461 GH, Veghel | 2e verdieping
Website
https://www.startupmeierijstad.nl/
Categorie
StartUp Meierijstad

Organisator

StartUp Meierijstad
Email
coordinatie@startupmeierijstad.nl
Website
https://www.startupmeierijstad.nl/
QR code
Ga naar de bovenkant