CONTACTGEGEVENS

BESCHRIJVING

Naam: Jan de Groot

Woonplaats: Schijndel

Leeftijd: 58 jaar

Ik heb HEAO bedrijfseconomie gestuurd en tijdens mijn carrière de opleiding voor QC (Qualified Controller) en een MBA gedaan. 14 jaar lang ben ik financieel directeur geweest bij de Hans Anders groep en 4 jaar gewerkt als Financieel directeur bij Any Lamp / Discountlight. In deze bedrijven heb ik onder meer de verantwoordelijkheid gehad voor Finance, HR, Legal, IT en Supply Chain.

In deze periode heb ik een 50-tal overnames gedaan, zowel koop als verkoop en meerdere (her)financieringen. Door een snel groeiende omzet is de back-office (juiste mensen op de juiste plaats, IT etc.) vaak een ondergeschoven kindje. Het laten meegroeien van organisaties met die snelgroeiende omzet is een rode draad door mijn carrière. Eind 2021 ben ik gestopt omdat ik de meerwaarde zag om mijn kennis en ervaring te delen met Start-Ups. Inmiddels help ik een 5-tal Start-ups met het neerzetten van hun bedrijf.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met enthousiaste ondernemers die aan het begin staan van hun onderneming en veel dingen nog niet hebben meegemaakt danwel voor het eerst tegenkomen en graag willen sparren over de keuzes die er zijn.

Wil jij kijken waar jij staat met jouw onderneming en jouw visie en strategie bepalen? Neem vooral contact met me op zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Je kunt bij mij terecht met financiële vraagstukken, of sparren over je businessplannen en groeistrategieën. Heb je een compagnon? Dan ben je bij mij aan het goede adres om samen te kijken hoe we de afspraken tussen jullie beide kunnen vastleggen.

Mijn specialismen zijn: financieren & investeren, business model canvas (BMC) en rechtsvormen.

E-MAILADRES

jdegroot519@gmail.com

TELEFOONNUMMER

0641598867