Jack Spaans

CONTACTGEGEVENS

BESCHRIJVING

Naam: Jack Spaans

Woonplaats: Veghel

Leeftijd: 54 jaar

Sinds een jaar heb ik mijn eigen bedrijf, Jimaco, en werk op dit moment als interim manager bij een databedrijf waar ik data projecten doe voor de grote fabrikanten en retailers in de FMCG markt. Daarnaast werk ik aan loyalty projecten voor retailers en Artificial Intelligence toepassingen in de retail & logistiek. Naast dit werk neem ik examens af bij het NIMA en Avans in Den Bosch (ondernemerschap & retail management)

In het verleden heb ik gewerkt voor Mars (sales en productie), Cloetta (sales out of home en field sales) en Imperial Brands (sales manager Nederland)

Mijn specialisme is sales; hoe kom je aan klanten en hoe ga je hier mee om. Dit geldt voor zowel B to B als B to C. Sales is een breed werkveld waarbij je tegen zaken aan gaat lopen als; - wie is mijn klant en hoe ga ik deze klant bereiken - hoe positioneer ik mezelf en mijn product/dienst - hoe werkt een pitch en offertes - prijsstelling en contracten - partnership - hoe werkt een verkoopgesprek

Ik denk dat dit belangrijk is voor elke ondernemer; je zal zelf actief aan de slag moeten om te slagen in je missie.

Ik vind het belangrijk om ondernemers te helpen in hun start -en groei fase. Door het delen van ervaring wordt iedereen sterker dus ook ik leer van dit soort trajecten. Het geeft mij dus ook voldoening om dit te, mogen, doen en dit soort trajecten leidt ons naar mooie samenwerkingen en kansen voor eenieder.

E-MAILADRES

jack@jimaco.nl

TELEFOONNUMMER

0638253962