Mijn naam is Rolf van den Boogaart en ik ben startend ondernemer.

In (2021) ontdekte ik letterlijk een gat in de markt: kapotte vlaggen. Op elk bedrijventerrein kwam ik afgedankte vlaggen tegen met oneindig veel rafels. Hier begon het avontuur van mijn eigen bedrijf, Vlaggenbaas. Vlaggenbaas verwijst naar gave sign-oplossingen in de breedste zin van het woord.

Een vlagwissel-service voor bedrijven waardoor zij altijd genieten van representatieve vlaggen waar ze zelf géén omkijken meer naar hebben. Ideaal! De vlaggen, ook wel banieren genoemd, bieden wij aan in twee abonnementsvormen:

1) Service
Geniet altijd van representatieve banieren waar u zelf géén omkijken meer naar heeft. Twee keer per jaar komen wij langs om nieuwe frisse banieren aan te brengen. Tegelijkertijd onderhouden we de masten waardoor het geheel er altijd spik en span uitziet. 

2) Alert
Voorstander van de tijdige doe-het-zelf banierwissel? Geen probleem. Elke 6 maanden komt er een nieuwe set met frisse banieren uw kant op. 

Wij verzorgen alles van top tot teen. Van de masten die in alle RAL-kleuren leverbaar zijn tot aan de plaatsing en bijhorende banieren in een van bovenstaande abonnementsvormen.

Hoe maak ik potentiële klanten enthousiast die nog géén vlaggenmasten hebben staan?

Dat doe ik met een product configurator. Oftewel het intekenen van de masten op locatie voor een gave impressie.

Nieuwsgierig naar hoe deze eyecatchers de uitstraling van uw bedrijfspand kunnen versterken? Ik kom graag op de koffie voor een vrijblijvende custom-made impressie in print.

Rolf van den Boogaart

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Rolf van den Boogaart

E-MAILADRES

rolf@vlaggenbaas.nl

TELEFOONNUMMER

06 - 42 78 99 84