Communicatiespecialist voor mkb in Meierijstad en omgeving. Met brains & ballen. Want naast sparren en adviseren, pak ik ook de uitvoering graag zelf op. Jouw communicatieafdeling, wanneer jij hem nodig hebt.

Advies
Vragen stellen, koers bepalen, wie is jouw klant en waarom. Waar word je blij van, waar wil je met jouw bedrijf over drie jaar staan? En hoe kunnen we communicatie daarbij inzetten? Dat in beeld brengen vind ik heerlijk om te doen! En ná dat sparren en adviseren pik ik ook de uitvoering op.

Praktijk
Dus niet alleen theorie en planning. Maar ook de handjes, de uitvoering. Ik bouw en vul jouw site. Ik schrijf de teksten, ontwerp je folder en maak de foto’s. En ik zorg ook nog voor jouw online zichtbaarheid op socialmediakanalen.

Handig!
Goed communiceren, dat kost tijd. En kennis! Veel mkb’ers hebben geen communicatieteam of -medewerker in dienst. Want daarvoor is je bedrijf net te klein. Maar zelf kom je er ook maar niet aan toe… En sowieso, als je het doet, doe het dan meteen goed!

Communiceren met de wereld om je heen. Dat is dan weer mijn vak. Ik maak graag kennis met jou en jouw bedrijf. Om er dan duidelijk, slim en enthousiast over te vertellen. Met woord en beeld.

Hanneke van der Velden

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Hanneke van der Velden

E-MAILADRES

hanneke@hetcommunicatieloket.nl

TELEFOONNUMMER

06 - 22 95 86 07