Adagium


HET PROCES VAN EEN BEDRIJFSOVERDRACHT
Het algemene proces van een bedrijfsoverdracht is tot enkele overzichtelijke stappen terug te voeren. Dat deze stappen telkens hetzelfde zijn, wil geenszins zeggen dat uw proces hetzelfde verloopt als bij een ander. Integendeel. Ieder bedrijf is zo verschillend als dat er mensen zijn, en dat weten wij als geen ander. Het is de kunst telkens in het proces van overdracht die aspecten die horen bij de verschillende stappen op maat van het bedrijf in te vullen. Ons team levert maatwerk en legt structuur aan om te helpen een optimaal resultaat voor u te behalen.

Als verlengstuk van de bedrijfsoverdracht is Adagium ook op deelgebieden inzetbaar.
U kunt hierbij denken aan:

- Waardebepaling bedrijf: Ten behoeve van onderlinge transparantie of anderszins hebben aandeelhouders of vennoten in ondernemingen behoefte aan waardering van het bedrijf.

- Bedrijfsfinanciering: Er is meer geld nodig in het bedrijf en de weg naar de bank moet zorgvuldig worden voorbereid. Adagium heeft ervaring in financieringsvraagstukken en kent de actuele beleidspunten van de banken.

- Bedrijfsadvies: Ondernemers kunnen soms het standpunt van een buitenstaander gebruiken bij het bepalen van het eigen beleid. Daar waar het bedrijfseconomische en financiƫle beleid samenkomen, is Adagium inzetbaar voor algemeen advies. Ook in situaties die leiden tot stagnatie en dreiging van faillissement heeft Adagium resultaten behaald door een uitweg te bereiken.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Albert Dominicus

E-mailadres
a.dominicus@adagium.nl

Website
www.adagium.nl