Wij zijn FinBuddy, een Nederlandse Fintech met een nieuwe kijk op financiën. Wij houden van meer structuur in je inkomsten en uitgaven. Dit gaan wij realiseren door de incassodatum van vaste lasten leveranciers (denk aan je zorgverzekeraar, telecomprovider etc.) aan te passen naar een datum direct na ontvangst van het inkomen zodat al je vaste lasten voortaan op één dag worden afgeschreven. Door meer structuur kun je (nog) makkelijker je financiën doen en heb je meer tijd voor andere leuke dingen. Wel zo handig en volledig gratis!

We hebben de afgelopen jaren verschillende (inter)nationale awards gewonnen en werken samen met mooie partijen zoals o.a. Rabobank Foundation (en binnenkort meer!)

Dit doen we allemaal met een mooi team van gedreven collega’s! Mijn naam is Jeffrey van Dam en na een mooie periode van 10 jaar bij de Rabobank als o.a. Financieel Adviseur en Productmanager bijzonder beheer ben ik in 2022 fulltime gestart met ondernemen als Founder van FinBuddy en partner van www.EnableNow.nl. Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerken met andere ondernemers om zo elkaar te versterken en tot nieuwe creatieve ideeën te komen. SUM sluit hier perfect bij aan dus vanaf dit jaar zul je mij regelmatig zien rondlopen in het pand.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website www.FinBuddy.nl of we pakken even een bakje koffie.

Jeffrey van Dam

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Jeffrey van Dam

E-MAILADRES

jeffrey.van.dam@finbuddy.nl

TELEFOONNUMMER

06 - 14 18 68 90