VONQUE


Mijn naam is Bas Duynstee en ik help optimistische snelgroeiende ondernemers die het even niet meer zien zitten en continu brandjes aan het blussen zijn.

Ik verbind je opnieuw met je oorspronkelijke vonk, met die droom waar het allemaal mee begon! Die innerlijke vlam stoken we op tot een groot vuur, zodat je weer met hart en ziel kunt ondernemen en je energie weer gaat stromen!

Je maakt weer contact met de bezieling van je bedrijf en samen gaan we terug naar de tekentafel om je organisatie opnieuw in te richten voor duurzame groei, zodat je weer grip krijgt op je bedrijf. I relight your fire!

 

Wat ik voor je kan betekenen is een winstgevend, energiek en soepel lopend bedrijf met een goede taakverdeling waar de medewerkers enthousiast zijn, lol in hun werk hebben en waar voldoende tijd is voor wat afleiding en waar het werk binnen werktijd afkomt. Je krijgt weer grip op je zaak.

 

Dit doe ik door de relaties tussen mensen voorop te stellen, alles zo eenvoudig mogelijk te houden en stap voor stap in de wetenschap dat alles kan!

 

Ik zorg voor licht in de duisternis met overzicht, inzicht en uitzicht!  Ik verbind je mensen en zet ze in hun kracht, zorg voor een goede bedding en jaag het enthousiasme aan! Ik creëer een congruente eenheid tussen strategie en uitvoering en geef daar mede vorm aan!

 

Concreet zorg ik voor:

- overzicht en structuur

­ enthousiast samenwerkende afdelingen

­ samenhangende eenheid in de organisatie

­ verbeter structuur

 

Overzicht en structuur zorgen voor duidelijkheid wie wat doet en een gebalanceerde en vlotte bedrijfsvoering.

Enthousiast samenwerkende afdelingen zorgen voor een hoge medewerkers-tevredenheid, lol in het werk, enthousiasme en een ongekende energie. Mensen staan in hun kracht en zijn verbonden.

Samenhangende eenheid in je organisatie zorgt voor synergie en duidelijkheid. Er gaat geen energie verloren aan tegenstrijdige berichten of indelingen. Dit gaat onder het mom van say what you do, do what you say.

Door een verbeter structuur ben je zelf in staat problemen in de juiste prioriteitsvolgorde op te lossen en continue te verbeteren.

 

Kortom, samen zorgen we voor overzicht, inzicht en uitzicht!

Contactgegevens

Ondernemer
Bas Duynstee

E-mailadres
Bas.duynstee@outlook.com

Telefoonnummer
06-13403700

Website
www.vonque.nu

Social media