Shot4Media


Shot4Media is een jong en ambitieus bedrijf dat in 2019 is opgericht door Thijs Kriek. Met een voorliefde voor film zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige video content die past bij jou online doelstellingen. Dit doen we door te adviseren, te creëren en te managen.

Maar waar is deze passie ontstaan? Vanaf een jonge leeftijd was Thijs al bezig met het maken van video’s. Dit deed hij in zijn vrije tijd samen met zijn vrienden en familie. Of tijdens zijn vakanties om mooie herinneringen op beeld vast te kunnen leggen. Vanuit hier is de interesse ontstaan om te beginnen aan een carrière als videomaker. Een mooie vervolgstap was het volgen van een opleiding als AV-Specialist waarin Thijs in de periode van 2016 t/m 2020 alle kneepjes van het vak heeft geleerd.

Tegenwoordig werken we aan verschillende soorten video producties voor bedrijven en merken die zich willen onderscheiden in een drukke en competitieve arbeidsmarkt. Dit doen we alleen of met een team van specialisten om te kunnen voldoen aan alle wensen van onze klanten.

 

Contactgegevens

Ondernemer
Thijs Kriek

Adres
Rembrandlaan 70, 5461 GH, Veghel

E-mailadres
info@shot4media.nl

Telefoonnummer
+31 6 42 83 97 03

Website
www.shot4media.nl

Social media