Digitale Bazen (2)


Digitale Bazen Lars der Kinderen en Rob van Diessen leveren digitale oplossingen voor iedere specifieke klantvraag. “We hebben een enorm breed aanbod om de juiste (digitale) positionering, strategie of technologie toe te passen op aanvraag van de klant”, vertelt Lars. Dat levert mogelijk vragen op: wat doen ze dan precies? En kunnen ze dat allemaal zelf?

Laten we het uitleggen: er komt een specifieke vraag binnen bij één van hen; neem het maken van een nieuwe website als voorbeeld. Als ze met deze klant in gesprek gaan, dan ontstaat er een goed beeld van wat er schuilgaat achter deze behoeftevraag. Wil de klant online beter gevonden worden via zoekmachines en op social media of heeft hij juist de wens om een webshop aan te bieden? Zodra de Digitale Bazen hier een concreet beeld bij hebben, bieden ze een op maat gemaakt plan aan om dit vervolgens uit te voeren.

Uiteraard beschikken ze niet zelf over ieder specialisme, maar hebben ze wel het netwerk om de geformuleerde vraag zo uit te zetten. Ze zijn hét bureau dat voor een digitale transformatie zorgt, met als bijkomend voordeel dat bedrijven eigenlijk helemaal ontzien worden bij dit vraagstuk. Ondernemers hoeven namelijk niet met meerdere bureaus samen te werken, maar juist met één. Een bureau dat werkt met korte lijnen en een professionele aanpak heeft, om een onderneming digitaal verder te laten groeien met de juiste tools.

Lars en Rob vullen elkaar perfect aan. Lars rent, Rob bewaart de rust en samen zijn zij perfect in staat om (toekomstige) klanten te voorzien van allerlei digitale oplossingen.

Contactgegevens

Ondernemer
Rob van Diessen

E-mailadres
hallo@digitalebazen.nl

Telefoonnummer
06 - 51 59 12 29

Website
www.digitalebazen.nl

Social media