Bij Isolde


Hallo, ik ben Isolde, coach en trainer in mijn eigen praktijk Bij Isolde. Ik verzorg programma’s op het gebied van ademwerk en mindfulness. En via het Ensõ trainings- & coachingsprogramma ga ik samen met jou op zoek naar jouw levenskracht. Een vernieuwend programma met een unieke aanpak, waarin we de principes van mindfulness, de bewezen ademmethodiek Beter ademen® én de kennis van de hersenwetenschap gebruiken.

De geleerde technieken en vaardigheden ga je wekelijks oefenen. Je leert namelijk het meest door het zelf gewoon te doen! De tools die ik je aanreik zijn praktisch, nuchter en makkelijk toepasbaar in de praktijk, zodat je het effect direct ervaart.

Tijdens mijn trainingen en coachingsessies leer je jouw lichaam als instrument in te zetten. Leren luisteren naar wat je innerlijke wijsheid jou te vertellen heeft en stappen (durven) nemen in die richting. Ik noem het een ‘reis’ naar een meer zintuigelijke manier van leven. We zijn namelijk zo vaak geneigd om vanuit ons verstand te denken en te handelen, enkel om de hectiek van alledag de baas te blijven.

Ik geloof in de kracht van de gezamenlijke energie, in co-creatie samenwerken. Zo lever ik graag maatwerk, zodat de bijdrage zo goed mogelijk aansluit bij jouw of jullie wensen: een maatwerktraject of workshop, zakelijk of privé.

Ontdek de wijsheid in jezelf, jouw natuurlijke kracht, jouw GOUD!

Contactgegevens

Ondernemer
Isolde ten Hoeve

E-mailadres
info@bij-isolde.nl

Telefoonnummer
06 - 23 79 55 65

Website
www.bij-isolde.nl

Social media