VINCI Energies Netherlands BV


Think global, act local is de werkwijze van VINCI Energies Nederland. Wij zijn een netwerkorganisatie die lokaal sterk verankerd is.

De building solutions van VINCI Energies ondersteunen vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen bij alles wat er nodig is om hun gebouwen – en de mensen die er wonen en werken – optimaal te laten presteren. Duurzame, comfortabele en veilige gebouwen zijn het doel. Onze technische installaties, oplossingen en services versterken omgevingen vanaf de toegangspoort.

Kenmerkend is onze technische kennis en jarenlange ervaring in de industrie, transport en logistiek, vastgoed, gezondheidszorg en utiliteitsbouw. We bieden veelzijdige en werkbare oplossingen voor gebouwgebonden omgevingen. Denk o.a. aan gebouwautomatisering, elektrotechnische installaties, brandbeveiliging, klimaattechniek, zonne-energie, inspecties en strategische onderhoudsplanning.

De buildingsolutions zijn een businessline van VINCI Energies. Onze merken Bosman Bedrijven, Verkerk en VanderLinden helpen je tijdens alle fasen: van ontwerp tot bouw en onderhoud. Gedreven, oplossingsgericht én met de blik op de toekomst brengen we gebouwen en terreinen technisch tot leven.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Rien van der Linden

E-mailadres
rien.vanderlinden@vinci-energies.com

Telefoonnummer
06 - 20 13 66 24

Website
www.vinci-energies.nl