Taalmeesters.media


Met taalmeesters.media help ik ondernemingen bij hun marketing- en communicatievraagstuk. Dit kan operationeel, tactisch of strategisch van aard zijn. Van het meedenken in marketingstrategieën, het organiseren van events tot het leveren van content producties. Meer informatie over mij,  gerealiseerde opdrachten en opdrachtgevers vind je hier.

Een greep uit mijn werkzaamheden:

  • Profilering en branding
  • Organiseren van bijeenkomsten en events
  • Het geven van social media trainingen (Nederlands + Engels)
  • Uitwerken van communicatie-strategieën in kernboodschappen
  • Schrijven van teksten voor verschillende doelgroepen en verspreiding via relevante kanalen

Wat klanten in het algemeen over mij zeggen:

"Cemile is een enthousiaste en gedreven content marketeer met meer dan 20 jaar ervaring binnen haar vakgebied. Nationaal en internationaal. Ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Breed opgeleid, hierdoor allround inzetbaar. Ze is een echte verbinder. Verder is ze betrokken, prettig in de omgang en organisatorisch sterk. Een professional die pragmatisch te werk gaat."

StartUp Meierijstad biedt mij de kans jonge ondernemers te helpen bij hun eigen marketing. Door workshops te geven, probeer ik ze op weg te helpen. Per workshop is er aandacht voor een specifiek thema. Bijvoorbeeld: het op orde maken van een je eigen LinkedIn pagina (educatief) of de ontwikkelingen op het gebied van social media (informatief). Daarnaast help ik graag bij profileringsvraagstukken.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Cemile Kara

E-mailadres
info@taalmeesters.media

Telefoonnummer
+31 6 43 50 15 40

Website
www.taalmeesters.media