Performance College


Hoe wordt mijn vraagstuk opgelost?

Ambitieuze mensen helpen om hun dromen te realiseren is de ambitie van Performance College. Ambitieuze mensen stellen hoge eisen aan zichzelf, willen zich graag ontwikkelen, hebben een keuzevrijheid nodig en beschikken over doorzettingsvermogen. Wanneer deze ambitieuze mensen bij organisaties werken die de huidige tijdsgeest aanvoelen, is dat voor Performance College een extra kick. Denk hierbij aan organisaties die geen managers hebben en geen bureaucratie toepassen.

De kenmerken van ambitieuze mensen passen ook bij (startende) ondernemers, waarvoor Performance College behalve een strategisch klankbord (adviseursrol) ook de rol als businesscoach (begeleider) en de rol van persoonlijke ontwikkelaar (trainer) kan betekenen. Startende ondernemers kunnen daarbij in de eerste drie jaar op basis van ‘pay for performance’ (als je na drie jaar een vooraf bepaalde omzet en winst behaalt, dan brengen we pas de begeleidingskosten in rekening) gebruik maken van de brede aanwezige kennis.

Doordat Performance College een waardenetwerkorganisatie is, die contacten en/of gezamenlijke activiteiten van en tussen aangesloten organisaties en/of professionals bevordert, krijg jij de beste persoonlijke totaaloplossing. Een ‘zwerm’ (Flocks) van noodzakelijke professionals lost samen met jou je vraagstuk op.

Uiteraard ga jij hierbij aan de slag met bewezen (marketing-) theorieën en diverse modellen, zoals het CANVAS businessmodel. Uit tientallen jaren ervaringen blijkt dat bijvoorbeeld (startende) ondernemers dit laatste model veel te oppervlakkig invullen waardoor het aan kracht inboet en niet die scherpte aanreikt die er mee bereikt kan worden en succes verzekerd is.

Voel jij je uitgedaagd en ga jij voor deze zakelijke confrontatie? Kom maar op: de customer intimacy focus van Performance College biedt je ‘een market for one’ sfeer met een ‘learn to earn’ insteek.

 

Of gewoon op z’n Roois: ‘nie zeiken mar doen!’

Performance College: prove your improvement.

www.performancecollege.com

   

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Pepijn van Rooij

E-mailadres
pepijn@performancecollege.com

Telefoonnummer
06 - 30 36 80 61

Website
www.performancecollege.com