Outmatch


Outmatch is ruim 15 jaar gespecialiseerd in Telefonische Acquisitie. Van het uitbesteden van de acquisitie tot trainingen geven tot een uitrollen van een kwalitatief en voor iedereen bruikbaar softwaresysteem. Ons bedrijf bestaat uit 12 medewerkers, met HBO werk -en denkniveau en commerciële ervaring. Door te werken met deze zeer ervaren en gedreven acquisiteurs onderscheidt Outmatch zich van een callcenter.

Telefonische acquisitie
Telefonische acquisitie is vaak dé manier om nieuwe klanten te werven en bezoekafspraken te realiseren. Ook wordt het gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten, bestaande relaties te onderhouden of follow-up te geven aan bezoeken.

Uiteraard kunt u doormiddel van telefonische acquisitie ook uw producten en diensten verkopen.

Iedereen kan bellen en de telefoon opnemen. Een goed zakelijk telefoongesprek voeren en zonder te pushen tot een gunstig eindresultaat komen, is echter een vak apart.

Veel ondernemers, vertegenwoordigers en verkopers vinden het moeilijk om de eerste stap te zetten om nieuwe klanten te werven: Telefonisch contact oftewel telefonische acquisitie. Toch wordt vaak doormiddel van de telefoon het eerste contact gelegd om een afspraak te realiseren.

Wij kunnen uw commerciële binnendienst voor onbepaalde tijd ondersteunen en/of op projectbasis. Outmatch hanteert een vast uurtarief en geen vast contract. Wijzigingen in werkuren kunnen per direct worden doorgevoerd en evaluaties kunnen op ieder moment plaatsvinden.

Trainingsinstituut
Voor diegene die liever zelf belt, maar hier wel graag in ondersteunt wordt, bieden wij een telefonische acquisitie training. Tijdens deze training leert u acquireren voor uzelf, uw bedrijf en leert u de nodige verkooptechnieken om een goed zakelijk gesprek te voeren. Deze training is zeer doeltreffend voor een ieder die met telefonische acquisitie en/of verkoop te maken krijgt. De training wordt individueel gegeven of op bedrijfsniveau.

Acquisitie Gemak – Klantcontact software
Door onze jarenlange ervaring in de wereld van Telefonische Acquisitie hebben wij een eigen softwaresysteem ontwikkeld. Acquisitie Gemak is een webapplicatie die dermate is ingericht dat al uw acquisitiewerkzaamheden en klantcontact overzichtelijk wordt weergegeven. Iedere dag ontvangt u mail en kunt u inzien welke bedrijven benaderd moeten worden, welke afspraken er nagekomen dienen te worden en hoe de conversie in van uw werkzaamheden.

Het zorgt ervoor dat het, door u gekozen, adressenbestand met de interessante prospects op een effectieve manier kan worden opgevolgd en de juiste begeleiding krijgt in de toekomst. Hierdoor wordt en ijzersterke database opgebouwd en hoeft er geen enkel acquisitie gesprek of afspraak worden gemist.

Acquisitie Gemak staat bekend als eenvoudig en intuïtieve software gericht op gebruiksgemak en acquisitie. Het is geschikt voor groot en klein met specifieke klantondersteuning.

Het wordt o.a. gebruikt voor:

  • Acquisitiewerkzaamheden
  • Klanttevredenheidsonderzoeken
  • Uitnodigingsacties
  • Opvolging van offertes, beursleads en mailingen
  • Controleren van adresgegevens
  • Telefonische verkoop
  • Enquêtes

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Mandy v.d. Wijgert

E-mailadres
info@outmatch.nl

Telefoonnummer
0413 820271

Website
www.outmatch.nl

Social media