e Quest


De IT-dienstverlening van e-Quest bestaat uit drie pijlers:

Bij e-Quest helpen we onze klanten met ontwerp, optimalisatie, inrichting en ondersteuning van hun complete IT-omgeving. Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de werking van je server, applicatie of computer. Het moet gewoon functioneren. Daar zorgen wij voor. Onze IT-dienstverlening is altijd en overal beschikbaar, werkt snel en veilig en vergroot daarmee het werkplezier en de efficiency bij onze klanten.

Kantoor Veghel
Op de Pater van den Elsenlaan 30 is het splinternieuwe kantoor van e-Quest IT Veghel gevestigd. Op deze locatie zijn onze accountmanagers, technisch specialisten, projectengineers en projectleiders iedere dag hard aan het werk om alle IT-projecten voor bedrijven in de regio Meierijstad te realiseren.

Datacenter Veghel
Vanaf april 2022 is het datacenter, gelegen naast het nieuwe e-Quest kantoor in Veghel, operationeel. Om de ontwikkeling van bedrijven in Meierijstad te kunnen stimuleren is een regionaal en duurzaam datacenter relevant. Het datacenter biedt uitgebreide mogelijkheden tot connectiviteitoplossingen door rechtstreeks te koppelen op de belangrijkste knooppunten in het land via diverse redundante paden. Hierdoor zijn de risico’s op beschikbaarheid en veiligheid van data goed geborgd.

 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Wing Choi

E-mailadres
w.choi@e-quest.nl

Telefoonnummer
06-30055000

Website
www.e-quest.nl

Social media