e Quest


De IT-dienstverlening van e-Quest bestaat uit drie pijlers:

Bij e-Quest helpen we onze klanten met ontwerp, optimalisatie, inrichting en ondersteuning van hun complete ICT-omgeving. Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de werking van je server, applicatie of computer. Het moet gewoon functioneren. Daar zorgen wij voor. Onze IT-dienstverlening is altijd en overal beschikbaar, werkt snel en veilig en vergroot daarmee het werkplezier en de efficiency bij onze klanten.

e-Quest is van gestart gegaan met de bouw van een nieuw datacenter in Meijerijstad!

Om de ontwikkeling van de regio Meijerijstad te kunnen stimuleren is de bouw van een duurzaam datacenter relevant. Een datacenter biedt uitgebreide mogelijkheden tot connectiviteitoplossingen door te rechtstreeks te koppelen op de belangrijkste knooppunten in het land via diverse redundante paden. Hierdoor zijn de risico’s op beschikbaarheid en veiligheid van data goed geborgd.

Sinds juni 2020 heeft e-Quest een grondpositie in eigendom op industrieterrein de Amert in Veghel, waarop in januari 2022 een nieuw te realiseren Tier 3 datacenter haar deuren opent. Momenteel zijn we in de weer met de technische invulling om een vergelijkbaar duurzaam datacenter te realiseren net als in Helmond waarin alle risico’s volledig gemitigeerd worden middels uitgebreide voorzieningen.

Diverse organisaties in de regio Meijerijstad hebben zich reeds gecommitteerd aan deelname.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Wing Choi

E-mailadres
w.choi@e-quest.nl

Telefoonnummer
06-30055000

Website
www.e-quest.nl