Dinkelberg & Kuipers (3)


Mijn naam is Dirk van den Hurk en stel me graag aan jullie voor als partner van StartUp Meierijstad. Ik ben 33 jaar en woon sinds enkele jaren in Uden, samen met mijn vriendin en zoontje. Ik ben opgegroeid in Mariaheide en mijn schooltijd heb ik voor een belangrijk gedeelte doorgebracht in Veghel. Meierijstad is voor mij daarom bekend terrein en voelt als een thuisbasis. Daarna ben ik op de Fontys in Eindhoven accountancy gaan studeren.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, maar wel altijd met een doel voor ogen om er ook iets mee te bereiken. Ik wandel graag, pak regelmatig de wielrenfiets en sta graag op de tennisbaan met een aantal vrienden. Daarnaast hebben we een aantal mooie, verre reizen gemaakt en zijn we op hele bijzondere plekken op de wereld geweest.

Vanuit mijn opleiding bij de Fontys ben ik inmiddels ruim tien jaar werkzaam bij Dinkelberg & Kuipers en ik zit hier echt op mijn plek; inmiddels als accountant. Dat komt met name omdat ik volop de ruimte heb gekregen om me te ontwikkelen vanuit mijn eigen plan. In die jaren kom je erachter waar je kracht ligt. Mijn kracht ligt in het adviseren van de ondernemer op financieel gebied, waarbij ik een klankbord ben, maar ook richting geef in de strategische keuzes waar de ondernemer voor staat. Ik ben graag een betrouwbare sparringpartner voor de ondernemer en begeleid hem bij het behalen van zijn doelen. Ik krijg er veel energie van en haal er veel voldoening uit als de ondernemer succesvol is en ik daar een steentje aan heb kunnen bijdragen.

Dat is dan ook de reden dat ik het concept van StartUp Meierijstad een fantastisch initiatief vind, waarin de startende ondernemer alle faciliteiten op een laagdrempelige manier krijgt aangeboden om een vliegende start te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik jullie kan ondersteunen om jullie ondernemerschap succesvol te laten worden en kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Dirk van den Hurk

E-mailadres
d.vandenhurk@dinkelberg-kuipers.nl

Telefoonnummer
0499 - 46 20 30

Website
dinkelberg-kuipers.nl