Dinkelberg & Kuipers (2)


Mijn naam is Pierre van Tinteren en ik ben 52 jaar. Ik woon in Son en Breugel met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn interesses zijn zeer breed, zowel in het dagelijks leven als in bijvoorbeeld muziek. Ik heb een creatief brein, ben commercieel ingesteld, heb een grote interesse in marketing en ben leergierig. Ik sport graag en wandel vaak. Naast mijn werk zet ik me graag in als vrijwilliger voor verschillende verenigingen. In normale tijden ga ik regelmatig kijken bij PSV, waar ik een vaste stoel heb. Verder rijd ik graag auto en motor.

Ik ben op mijn 28e begonnen met een eigen zaak, een uitgeverij. Samen met mijn broer heb ik een mooi bedrijf neergezet. We verkochten onze producten zowel nationaal als internationaal. Uiteindelijk verkochten wij onze producten in meer dan 35 landen over de hele wereld. We werkten voor bijna alle grote retailers en produceerden in Europa en Azië. Gedurende deze periode hebben we meerdere bedrijven overgenomen. Ik heb veel goede tijden meegemaakt, maar ook mindere tijden. Na 22 jaar vond ik het tijd worden voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik was toen net 50 jaar en was op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Na een korte periode van rust ben ik gaan uitzoeken wat ik wilde doen met mijn tijd en waar ik mijn ervaring en kwaliteiten goed voor kan inzetten. Ik heb een aantal ondernemers voorzien van advies op verschillende gebieden. Daarnaast ben ik met twee jonge ondernemers een tweetal kleinere bedrijven begonnen; deze zijn nu in de startfase en beginnen te draaien.

Middels mijn consultancy job bij Dinkelberg & Kuipers (MAX - Maximaal advies) maak ik nu deel uit van een breder team. We hebben hier een professioneel team, waarin we allemaal onze eigen rol hebben. Mijn rol is om, vanuit mijn ervaring, ondernemers – startend of al langere tijd bezig – bij te staan op allerlei vlakken, bijvoorbeeld op commercieel vlak of op het gebied van marketing. Ik kan iemand een spiegel voorhouden of een sparringpartner zijn.

Ik hoop je op korte termijn te ontmoeten en vanuit Dinkelberg & Kuipers (MAX - Maximaal advies) iets voor je te betekenen. Samen werken aan de toekomst, zoeken naar mogelijkheden om te groeien. En vooral energie te krijgen van nieuwe ideeën en deze te verwezenlijken.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Pierre van Tinteren

E-mailadres
p.vantinteren@dinkelberg-kuipers.nl

Telefoonnummer
0499 - 46 20 30

Website
dinkelberg-kuipers.nl