Dinkelberg & Kuipers (1)


Mijn naam is Florian Ross en via deze weg wil ik mijzelf alvast even kort aan jullie voorstellen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij MAX Adviseurs (Partner van Dinkelberg & Kuipers Adviseurs) ons kantoor bevind zich aan de Poort van Veghel. Bij MAX Adviseurs adviseren wij ondernemers gedurende elke faxe van hun bedrijfslevenscyclus (starter, groei, verkoop). Dit kan door onze gestandaardiseerde aanpak en door ons gevarieerde team, bestaande uit theoretisch goed onderlegde strategische bedrijfsadviseurs en praktijk ervaren ondernemer. 

Ik ben 32 jaar jong en sinds heel kort woonachtig in Sint Oedenrode (ik begrijp van mijn buren dat mensen nog graag het dorp van herkomst noemen in plaats van het overkoepelende Meierijstad). Ik woon hier samen met mijn vriendin. Hiervoor heb ik altijd in Son en Breugel gewoond, wat de stap naar ‘Rooi’ dus niet zo heel groot maakt.

Privé liggen mijn interesses veelal op het gebied van sport. Ik sport zelf al mijn hele leven, iets waar ik veel plezier aan beleef en energie uit haal. Verder ben ik een sociaal ingesteld persoon en ben daarom ook gehecht aan familie en vrienden. Mijn hobby’s zijn verder onder andere het spelen van (bord)spellen en lezen (in de vakanties).

Zakelijk wist ik al vroeg welke richting ik op wilde. Ik houd ervan om adviserend bezig te zijn en met mensen mee te denken om nóg meer uit hun bedrijf te halen of om bijvoorbeeld groei te begeleiden. Ik heb om die reden de masteropleiding Strategic Management gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Mijn kracht ligt in het inventariseren, analyseren en implementeren van de strategie van een onderneming en het creëren van kansen voor optimalisatie (bijvoorbeeld van processen).

In mijn rol als bedrijfsadviseur strategie kijk ik graag naar de toekomst van een bedrijf, maar wel altijd vanuit een nulmeting: hoe staat mijn bedrijf er nú voor en aan welke knoppen kan/moet ik nu draaien om in de toekomst nog succesvoller te zijn? Op deze manier heb ik veel mkb’ers (van éénmanszaken tot middelgrote bv’s) geadviseerd in het bepalen van hun strategische doelen en/of optimaliseren van hun businessmodel.

De reden dat ik mijzelf als partner aan StartUp Meierijstad wil verbinden, is ten eerste omdat het in mijn ogen een uniek concept is. Ten tweede vind ik het erg interessant om jullie, als startende ondernemers, te ondersteunen met al jullie vragen inzake jullie organisaties (ja, ook als eenmanszaak is er sprake van een organisatie). Bovendien is het flexibele, innovatieve karakter, dat starters (zakelijk) vaak hebben, iets wat bij mij past.

Samen met mijn collega Pierre, die als ervaren ondernemer een perfecte aanvulling is op ons team, ben ik ervan overtuigd dat wij jullie kunnen ondersteunen. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie gauw eens te ontmoeten!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Florian Ross

E-mailadres
f.ross@dinkelberg-kuipers.nl

Telefoonnummer
0499 - 46 20 30

Website
dinkelberg-kuipers.nl