DeltaWerk Careers


Daar zijn we dan... DeltaWerk End2End Recruitment, maar dan anders! DeltaWerk Careers richt zich op brede P&O dienstverlening, onder meer op werving en selectie. "Alweer een W&S-bureau", hoor ik je denken... Inderdaad, alweer eentje... Maar dan ánders.

Maar dan anders? Dat zeggen ze toch allemaal? Ja, waarschijnlijk wel, maar d├│en ze het ook anders? Natuurlijk doen wij in basis hetzelfde als andere W&S-bureaus, want ook wij:

  • hebben een LinkedInprofiel dat wordt ingezet voor het vinden van de beste kandidaten;
  • gebruiken verschillende jobboards;
  • spreken professionals;
  • maken voorstelprofielen.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat doen wij dan anders?
Wij luisteren bijvoorbeeld meer dan dat we praten. Wat heb je nu echt nodig? Hoe ziet jouw ideale werknemer eruit?
Maar we vragen ook aan de professional hoe zijn ideale werk(gever) eruitziet! Daarnaast houden wij niet van volledig dichtgetimmerde contracten, met boeteclausules, opstartkosten en meer van dat soort overbodige kosten. Wij laten zien en bewijzen dat vakkundige werving en selectie voor betaalbare tarieven uitgevoerd kan worden.

Wij willen jouw partner zijn voor recruitment in Meierijstad. Lokale ondernemers voor lokale ondernemers, dat praat toch veel gemakkelijker! Een professionele partij dicht bij huis, wat wil je nog meer? En als je een aantal zaken zelf wilt doen, dan kunnen we je ook gewoon helpen bij het maken van een functiebeschrijving, een wervende tekst, hoe je sollicitatiegesprekken moet voeren of hoe je een arbeidsovereenkomst moet opstellen. Zeg het maar, DeltaWerk End2End Recruitment. Je kunt met ons alle kanten op, zelfs de goede.

Ben je nu nieuwsgierig naar wat nog meer anders is?
Neem dan snel een kijkje op onze website www.deltawerk.careers en zie wat wij naast werving en selectie nog meer te bieden hebben. Volg onze pagina en blijf op de hoogte van hoe het anders kan. We komen graag met je in contact en drinken graag een kop koffie, ook digitaal.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Hugo de Brouwer

E-mailadres
hugo@deltawerk.careers

Telefoonnummer
06 - 22 97 02 36

Website
www.deltawerk.careers