Bol Adviseurs


Als ondernemer wil je maar één ding: ondernemen! Gedreven door jouw dromen, ambities of uitdagingen. Deze samen ontdekken, oppakken en verwezenlijken is bij Bol Adviseurs vanzelfsprekend. Bij ons draait het namelijk om jou als mens en ondernemer. We adviseren en ondersteunen je in jouw ondernemerschap, waarbij we bouwen op ons sterke, financiële DNA en vertrouwen op onze multidisciplinaire werkwijze. Zo brengen we het beste bij jou, jouw onderneming en jouw personeel naar boven. Kortom: wij brengen ondernemers in Topvorm!

Mijn naam is Robin Geerts. Ik ben organisatieadviseur en het aanspreekpunt voor ondernemers, waarbij we samen sparren vanuit een breed bedrijfskundig perspectief. Voor specialistische vragen kan ik ook steunen op mijn 200 collega’s en specialisten op allerlei vlakken. We zijn dus zoveel meer dan alleen een accountant.

Ik vertegenwoordig ons kantoor in Veghel aan de Eisenhowerweg 14a. Je kunt mij tegenkomen in de diverse netwerken. De drempel is laag en we houden van een informele manier van werken, dus zoek me eens op zou ik zeggen…

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Robin Geerts

E-mailadres
r.geerts@boladviseurs.nl

Telefoonnummer
088 - 121 13 16

Website
www.boladviseurs.nl