Birkman Consultancy


StartUp Meierijstad is een initiatief waar startende ondernemers een plek vinden om te werken en zichzelf te ontwikkelen. Hier trekken ze samen op rondom het zo mooie, interessante, maar soms ook moeilijke thema: ondernemen. Gepassioneerd rondom een bepaald thema en zoekend naar mogelijkheden om hun how, what en why te kunnen presenteren en verkopen aan de wereld.

Een onderneming bestaat uit een ondernemer. De sterke punten, interesses en sociale perceptie van de persoon is ultiem van invloed op het succes en groei in deze eerste fase van het pionieren. Birkman heeft door de jaren heen bewezen dat het op een loepzuivere manier inzicht geeft in de interesses, sterktes en behoeftes en de wijze van communiceren, het structureren van werk en andere aspecten van de persoonlijkheid. Daarnaast geeft het ook op een duidelijke manier aan wat de ondernemers heel interessant vinden en wat ze totaal niet leuk vinden. Dit bewustzijn (en het inzicht in blinde vlekken) levert keuzemogelijkheden op. Het leven van een ondernemer gaat namelijk niet altijd over rozen: soms moet je ook dingen doen die je niet zo leuk vindt (of deze delegeren). Hoe completer de ondernemer is, hoe completer de organisatie wordt.

Samen met StartUp Meierijstad ontwikkelen we een passend begeleidingsprogramma, waarbij de persoonlijkheid van de ondernemer de belangrijkste asset is om mee te werken. Hiermee kunnen we in een vroeg stadium sterktes en mogelijke knelpunten definiƫren.

Onze ervaring is dat mensen toch wel aanlopen tegen de elementen waar ze wellicht nog wat ondersteuning bij nodig hebben. Het voordeel van De Birkman Methode is dat je niet hoeft te wachten tot je je neus stoot, maar de muur al ziet staan voordat je ertegenaan loopt. De Birkman Methode meet namelijk, als enige instrument ter wereld, jouw sociale perceptie: jouw verwachting ten aanzien van de omgeving (naast jouw eigen perceptie over jezelf).

Duurzaam ondernemen en succesvol samenwerken. Birkman Nederland is er trots op de partner te zijn van StartUp Meierijstad, om datgene te doen wat Birkman al meer dan zestig jaar doet in de rest van de wereld: mensen inzicht geven en deze vraag beantwoorden: wie ben je?

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Marcel van der Loo - Bas van Loon

E-mailadres
marcel@birkman.nl

Telefoonnummer
06 - 30 19 23 51

Website
www.birkman.nl