Voor Je Talent: Coaching & Ontwikkeling

Mijn naam is Nieska Sintemaartensdijk. Ik heb een achtergrond als organisatiepsycholoog en ben na ruim 15 jaar ervaring in 2019 gestart als zelfstandig ondernemer met Voor Je Talent. Mijn opdrachten en werkzaamheden zijn tweeledig: Coach en adviseur Leren & Ontwikkelen

Als coach begeleid ik coachees in 1 op 1 trajecten (NOBCO gecertificeerd). De coachvragen gaan vaak over het maken van keuzes (werk of privé), het doorbreken van patronen, het gevoel dat iemand ergens in vastloopt of het zoeken naar waarden en zingeving. In mijn aanpak ga ik uit van de samenhang tussen mentale, emotionele en fysieke niveaus van verwerking.

Daarnaast ben ik in organisaties werkzaam als interim adviseur Leren & Ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s, adviseren bij opleidingsbehoeften en vertaling van visie/opleidingsbeleid naar praktijk. Het resultaat is ontwikkeling van mens en organisatie, werkplezier, behoud van medewerkers en een flexibele, toekomstbestendige organisatie.

Nieska Sintemaartensdijk

CONTACTGEGEVENS

ONDERNEMER

Nieska Sintemaartensdijk

E-MAILADRES

info@voorjetalent.nl

TELEFOONNUMMER

06-41491358