Perfect Correct


Mijn naam is Christa en met mijn bedrijf Perfect Correct bied ik diverse diensten aan op het gebied van tekstcorrectie en (web)redactie. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik heel veel mensen blij kan maken met mijn passie voor het correct gebruik van de Nederlandse taal.

Nederlandse spelling
Om me heen zie ik dat veel mensen en bedrijven worstelen met de juiste spelling of het inrichten van hun webpagina’s. Je wilt immers geen spelfouten communiceren of een slechte indruk maken met je website. Ik word er écht blij van als ik jou mag helpen om dit goed neer te zetten!

Redigeren en opmaken
Het liefst ben ik de hele dag bezig met het corrigeren en redigeren van Nederlandse teksten en het opmaken van documenten en websites. Momenteel doe ik dit voor diverse grote en kleine opdrachtgevers, zoals educatieve uitgeverijen, fullservicebedrijven en een aantal lokale zelfstandigen. Op mijn website kun je mijn actuele portfolio bekijken.

Kennismaken
Ben je benieuwd naar hoe ik mijn kwaliteiten ook voor jouw bedrijf kan inzetten? De koffie en thee staan hier al klaar om gezellig kennis te maken. Tot snel!

Contactgegevens

Ondernemer
Christa van der Donk-Eijmberts

E-mailadres
info@perfectcorrect.nl

Telefoonnummer
06 - 15 08 65 27

Website
www.perfectcorrect.nl

Social media