Brunhilde


Middels de methode Neuro Emotionele Integratie, afgekort NEI, gaan we voorbij de klacht naar de oorsprong en laten de energie weer stromen.

Als een pc op de achtergrond een virus heeft, kan dat aan de voorkant een klacht geven.
Zo werkt het ook met je lichaam.
Veel van je minder fijne ervaringen ben je waarschijnlijk vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Maar in je onderbewustzijn en het cel-geheugen van je lichaam worden wel alle ervaringen opgeslagen. Deze onbewuste delen vormen blokkades en kunnen zich op verschillende manieren uiten. Denk maar eens aan ‘een brok in de keel’ voelen. Wanneer die opgeslagen ervaringen zich langdurig -onbewust- vastzetten kun je bijvoorbeeld chronische keelpijn krijgen.

Het onderbewustzijn fungeert dus als het ware als een harde schijf van een computer. Alle informatie is hier opgeslagen.

Als je dit in jouw lichaam bekijkt, kan jouw onderbewuste invloed uitoefenen op het cel-geheugen en zo lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten veroorzaken.

 

Een virusscan op de harde schijf van je computer spoort de storende en probleem veroorzakende programma’s op en maakt ze onschadelijk zodat de computer weer optimaal kan werken.

Door contact te maken met jouw onderbewuste en het vertalen van de uitslag van de biotensor komt de oorspronkelijke situatie waarin je het gevoel voor het allereerst gevoeld -maar niet verwerkt- hebt naar voren. Dit is de oorzaak van het gedrag, het gevoel of de lichamelijke klacht die in het NU ervaren wordt. Door de oorspronkelijke situatie te integreren ruimen we niet alleen de last van NU tot in de kern op, maar activeren samen ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Contactgegevens

Ondernemer
Brunhilde van Vreede

E-mailadres
contact@brunhilde.nl

Telefoonnummer
06 - 25 57 10 57

Website
www.brunhilde.nl

Social media