Auke Loonen Voedingskundige


Hoi! Mijn naam is Auke.

Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat er relatief weinig aandacht was voor voeding. Zonde, want daar valt juist zo ontzettend veel te halen! Naast het voorkomen of verminderen van complicaties, geef je met een gebalanceerd dieet het ongeboren kind een betere start.

In de buik krijgt een baby de smaken al mee door wat zijn moeder eet, waardoor hij later gevarieerder zal eten. In de eerste levensjaren groeit en leert een kind ontzettend veel, waardoor het de uitgelezen kans is om veel variatie in het eten aan te bieden. Hoe gezonder de ouders eten, hoe gemakkelijker het voor een kind is om daarbij aan te sluiten.

Ik geef workshops over gebalanceerde en gevarieerde voeding tijdens de zwangerschap en de jaren daarna. Waar let je op? Hoe houd je het betaalbaar? Hoe pak je het handig aan? Met jonge kinderen is vooral dat laatste prettig om te weten. Ik ben academisch opgeleid, dus alle kennis die ik deel, is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de adviezen van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

Benieuwd naar wat mijn kennis en kwaliteiten voor jou kunnen betekenen? Stuur me gerust een berichtje via whatsapp of mail, dan maken we snel kennis!

Contactgegevens

Ondernemer
Auke Loonen

E-mailadres
info@aukeloonen.com

Telefoonnummer
06 - 49 63 71 60

Website
www.aukeloonen.com