Startersnetwerk Meierijstad wordt StartUp Meierijstad


09 november 2021

STARTUP MEIERIJSTAD EN STARTERSNETWERK MEIJERIJSTAD SLAAN DE HANDEN INEEN

 

De samenwerking tussen StartUp Meierijstad en Startersnetwerk was al geruime tijd bijzonder innig en daarom is besloten om de activiteiten samen te voegen. Vanaf 1 november a.s. gaan ze samen verder onder de naam StartUp Meierijstad.

 

Ondersteuning voor ondernemers

StartUp Meierijstad is er om alle starters uit Meierijstad ondersteuning te bieden en helpt startende ondernemers hun weg te vinden bij ondernemersvraagstukken, het leggen van verbindingen, kennisdeling en (de eerste) stappen te zetten op weg naar blijvend ondernemerschap. Ook zorgt StartUp Meierijstad voor een laagdrempelige kennismaking met collega-ondernemers en de overheid.

 

De totale startersaanpak zal gecoördineerd worden door Arent van Dijk en Mariëlle Verwegen. Afscheid wordt genomen van Lonneke van der Linde. Zij heeft zich de afgelopen jaren met veel passie en enthousiasme ingezet om het netwerk op te bouwen en verbindingen te leggen. Het is dan ook mede haar verdienste dat we de volgende stap kunnen zetten op weg naar een nog beter starters- en ondernemersklimaat in Meierijstad.  De bestuurders van Startersnetwerk en StartUp zijn Lonneke dan ook heel dankbaar voor wat er is bereikt op het gebied van ondersteuning van starters in Meierijstad.

Interesse?

Starters die nu reeds zijn aangesloten bij of contact hadden met Startersnetwerk zullen door StartUp Meierijstad vanaf 1 november op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten. Het bijwonen van de spreekuren en bijeenkomsten is geheel kosteloos voor (pre)startende ondernemers die wonen en/of werken in de gemeente Meierijstad. Het huren van een werkplek of deelnemen aan het acceleratieprogramma kan voor ondernemers ook heel interessant zijn. Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Arent van Dijk 06-53750489 of Marielle Verwegen 06-11006157 of via coordinatie@startupmeierijstad.nl.

Deel dit bericht