Workshop: Online aanwezigheid & zichtbaarheid


Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar bent?
Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt?

Deze workshop is bedoeld om je te helpen bij het creëren van een sterk online aanwezigheid en zichtbaarheid, zodat je je bedrijf of merk effectief kunt promoten en succesvol kunt zijn in de digitale wereld. We zullen verschillende online marketing tools bespreken, evenals praktische tips en trucs die je kunt toepassen om je online aanwezigheid te verbeteren.

De workshop zal beginnen met een presentatie van de verschillende online marketing tools die je kunt gebruiken, zoals social media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en online advertenties. We zullen ook bespreken hoe je deze tools op de meest effectieve manier kunt inzetten om je doelgroep te bereiken en te betrekken.

Daarna gaan we aan de slag met praktische oefeningen waarin je zelf aan de slag gaat met verschillende online marketing tools. Je leert bijvoorbeeld hoe je een social media campagne kunt opzetten, hoe je een e-mailmarketingcampagne kunt maken en hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines.

Tijdens de workshop zullen we ook tijd inruimen voor vragen en discussie, zodat je kunt leren van andere deelnemers en hun ervaringen. Bovendien zal er ruimte zijn voor persoonlijk advies en feedback op je eigen online marketing strategie.

Aan het einde van de workshop zul je in staat zijn om:

Verschillende online marketing tools te begrijpen en te gebruiken om je bedrijf of merk te promoten.
Een effectieve online marketing strategie op te stellen en uit te voeren.
Je online aanwezigheid te verbeteren en je doelgroep te bereiken en te betrekken.

Kortom, deze interactieve workshop biedt jou de kans om hands-on ervaring op te doen met slimme online marketing tools en praktische tips en trucs uit de praktijk. Het is een geweldige manier om je kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing te vergroten en je bedrijf of merk naar een hoger niveau te tillen!

Deze workshop wordt verzorgd door Geert v.d. Heijden | Vindkracht13

 

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.