Acceleratieprogramma


Wil je groeien als ondernemer, maar heb je geen werkplek nodig? Dan kun je er ook voor kiezen alleen gebruik te maken van het Acceleratieprogramma van StartUp Meierijstad. Het doel is jou als ondernemer te ondersteunen en te begeleiden naar succesvol ondernemerschap. Je neem dan deel aan het Acceleratie­programma voor (startende) ondernemers. Dit programma bestaat uit:

  • het BAM! Focus op groei-programma, waarbij deelnemers periodiek in een groep (van 4 à 5 personen) bij elkaar komen om elkaars doelstellingen op korte en lange termijn te delen en te voorzien van feedback;
  • brainstormsessies (hulp aan ondernemers bij dilemma’s waar zij tegen aanlopen);
  • lead-generation-sessies (verkrijgen van leads en opbouwen van het netwerk);
  • lightning talks (voorleggen van een zoekvraag aan of delen van een verhaal of pitch met collega-ondernemers);
  • workshops en andere evenementen met als doel het ondernemerschap te stimuleren.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Je kunt als deelnemer een afspraak maken voor ondersteuning van en begeleiding door de aanjager(s) van StartUp Meierijstad en/of met de aan StartUp Meierijstad verbonden partners. De aanjager, Arent van Dijk, is dagelijks aanwezig op de locatie van StartUp Meierijstad. De partners bieden elke maand een dagdeel gratis spreekuur aan om de deelnemers verder te helpen bij het ondernemerschap. Bovendien kunnen de partners, die allen ervaren en gevestigde ondernemers zijn, de deelnemers helpen bij het opbouwen van een netwerk.

Spreekkamers

Als deelnemer aan het Acceleratieprogramma kun je de gratis spreekkamers gebruiken voor het spreekuur met de partners van StartUp Meierijstad. Spreekkamers moet je op tijd reserveren via de agenda van StartUp Meierijstad.

Kosten

Ben jij een startende ondernemer in Meierijstad en niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun jij je aansluiten! StartUp Meierijstad wil begeleiding en ondersteuning aan startende ondernemers betaalbaar aanbieden. De vergoeding voor deelname aan het Acceleratieprogramma bedraagt € 85,- per maand.

 

Contact

Wil je meer weten over het Accelaratieprogramma? Of heb je andere vragen over StartUp Meierijstad? Neem dan contact op met aanjager Arent van Dijk: info@startupmeierijstad.nl of 06 - 53 75 04 89.